Besök hos BM i vecka 30 (29+1)

I veckan var jag hos BM och allt såg, precis som vanligt, bra ut. *tacksam*

Hb-värde: 113

Blodsocker: 5,9

Blodtryck: 100/80

Vikt: + 3 kg. sedan inskrivning.

SF-mått: 30

Äggvita: 0

Ska dit igen relativt snart då jag faktiskt är så långt gången nu att det är tätare på given mellan besöken. 🙂


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Besök hos BM i vecka 30 (29+1)”

  1. Det är ju finfina siffror! Jag kommer aldrig ihåg mina siffror och nu denna gången kommer inte journalen vara utskriven. Det jag fokuserar på är att hon säger ”det är bra” ”det är som det ska” ”normala värden” osv 🙂

    Det måste vara skönt för dig som har lite extravikt sedan innan att inte ha gått upp mer? Jag är tacksam om jag håller mig till de 10-12kg jag gick upp med plutten. Känns som om jag inte kommer orka/kunna röra mig lika mycket denna vändan… Å andra sidan kommer ju kilona fortare på slutet och jag ska gå hem redan två månader innan beräknat (SÅ skönt – har dock inte berättat det för chefen än, lite nervöst)

    Önskar dig en bra kommande vecka i livet och graviditeten!
    Stor kram!

  2. Ellinor: Det är jätteskönt, men jag har i princip gått upp det som barnen + annat jox väger alla gånger. 7 kg. med Leon och 6 kg. med Luna. BM trodde på 5 kg. sammanlagt denna gång. 😀

    Fast jag äter precis som vanligt och samma mängd och lägger inte på mig vätska så det skulle vara konstigt om jag lade på mig fett.