En änglakonstnär

Under hösten gick jag en första kurs i Vedic Art och lärde mig de första 8 principerna.

Att måla har så länge jag levt med Johan varit gömt i det dolda. Det blir så då egot tar överhanden och intalar en att man inte alls har kompetensen att mäta sig med en erkänt duktig konstnär. Behöver man det då, kan man ju fråga sig, går det inte att måla bara för att man tycker det är kul eller har saker inom sig som behöver komma ut?

Min första kurshelg hjälpte mig oerhört och startade upp saker i mig som var precis vad jag behövde! Nu kommer jag inte att gå någon mer kurs med just målning förrän i höst då Lill-mys är ett par månader och kan flaskmatas med min mjölk men det gör absolut ingenting då jag faktiskt kommit igång bra med att måla hemmavid uppe på mitt härliga loft!

image

image

image

Inte klar ännu… 🙂

Mestadels är det rosa motiv invävt med änglar av något slag som kommer till mig och jag målar för brinnande liv! Och så slår det mig; det kanske är det jag är, istället för etablerat duktigkonstnär, en änglakonstnär! Och så känns det så fint att jag måste måla lite till – bara för blotta glädjens skull!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “En änglakonstnär”

 1. Jättefin, jag skulle också vilja kunna måla det verkar så härligt att få ur sig fina och vackra motiv. Jag kanske ska köpa hem lite material och kladda lite.
  Du är en ängel och bara de gör att du blir en änglakonstnär.
  Kram

 2. Marita: Åh så fint! Tack snälla! Kludda på – det är då det blir bäst. 🙂

  Massa kramar

 3. Änglakonstnär – vad vackert!

 4. Sara: 😀

 5. vilket underbart ord Änglakonstnär…du är en sann ängel
  kram Åsa

 6. Åsa: Så rart av dig, tack snälla! <3

  Kramalin