En ljusarbetare

image

Både vi bloggen och via Instagram-kontot rasar det in kunder som vill ha andlig hjälp på ett eller annat sätt. Sedan jag startade upp detta nya, med annan inriktning på bloggen, och med mer öppenhet kring vem jag är och vad jag gör har jag snittat en ny kund/varannan dag. Fantastiskt roligt! Det är en ynnest för mig att få göra något jag älskar och mår bra av och som är ‘jag’ till 110 % men det är också så roligt att se hur många det är där ute som äntligen vågar förlita sig på andevärldens hjälp! Jag är så innerligt tacksam över att jag får göra detta!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

10 kommentarer till “En ljusarbetare”

 1. Fortsätt med det du gör…du ängel behövs i världen <3
  kram Åsa

 2. Åsa: Tack! <3 Kramalin

 3. Vad roligt! 🙂 Lite för långt att åka bara….

 4. Annica i Hunsen: Tack! 🙂 Fast i princip allt jag gör nu är på distans så det är bara att maila om du blir sugen. 🙂

 5. Det brukar bli bra när man följer sitt hjärta 🙂 Jobba på med det som känns rätt!

 6. Ellinor: Tack! Det ska jag, jag lovar. 🙂

 7. Grattis va roligt! Du är fantastisk!
  Kramar

 8. Marita: Tack snälla du! <3 Kraaam

 9. Jag blir glad och varm av ditt inlägg.
  Det är underbart att få följa din andliga resa lite mer här i bloggen, bloggen har alltid varit bra, nu är den en mer fantastisk!

  Stor varm kram!
  /Sofie

 10. Sofie: Så glad jag blir, tack så väldigt mycket! 😀

  Kramalin