Fullmoon’s rising

Ikväll/inatt är det, som många av er säkert redan noterat, fullmåne. Jag har fått flera frågor kring hur jag bejakar det, om jag bejakar det?, vilket jag såklart gör – månfaserna är något utav det starkaste universum erbjuder. 🙂

image

(Bildkälla.)

En bra devis är att tänka att vid nymåne så ska man så det man vill skörda vid fullmåne. Alltså, då månen är ny – manifestera och affirmera, sätt upp delmål och gör kortsiktiga mål och gör de gärna under meditation eller någon annan form av ceremoniell rit. Vid fullmåne blir det alltid djupa, kraftfulla meditationer och då passar det bra att man tar emot det goda som kommer till en.

Är man intresserad av att följa faserna kan man googla eller ladda ner t.ex gratis-appen Lunar calender.

Mer om riter och ceremonier kommer successivt framöver…


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Fullmoon’s rising”

  1. Spännande!

    Jag ser månen, framför allt fullmånen, som ett ”bevis” på hur saker konstant förändras och fulländas. Sedan har jag alltid tidigare varit lite vidskeplig vid fullmåne något jag definitivt inte är nu.

  2. Ellinor: Ja, det är coolt hur mycket som styrs av solen och månen. 🙂

  3. Jag sover alltid lite extra gott när fullmånen vakar över mig. Månens faser är också starkt kopplade till kvinnlighet för mig, eftersom de representerar de tre faserna i en kvinnas liv – jungfru, moder och den gamla (maiden, mother, crone på engelska).

    Vill man bli av med något (sluta med ovanor t ex) är den avtagande månfasen en bra tid att göra det på.

    Helt orelaterat – i annonsen för Amuletten finns en liten kvinnofigur med utsträckta armar, på vilka det sitter små blå fåglar. Precis den figuren har jag!

  4. Älvan: Så fint! Och samma här, sover också mycket bättre då. 🙂