Happiness in a jar

Jag läste det först hos coachen Ulrika Gabriel och sedan hos härliga Queen of Kammebornia. Och jag tror jag måste göra samma sak; en gladburk!

image

(Bildkälla.)

Man tar en stooor och fin glasburk (så man ser lyckan!) och varje dag skriver man dagens datum på en lapp samt något man är glad åt just den dagen. Visst är det en fin tanke? Och blir man extra ledsen någon dag under året kan man alltid fiska upp några lappar på måfå och läsa och glädjas!

Vad säger ni, hakar ni på? Jag kör from. 1 februari!

Då ett helt år gått ska jag göra en fin ceremoni och läsa alla 365 lyckosakerna!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

13 kommentarer till “Happiness in a jar”

 1. Fiiint! Det är härligt att tänka på gladsaker! Tråksakerna blir liksom mindre och obetydligare då 🙂 Kram!

 2. Queen of Kammebornia: Ja, absolut är det så! 😀

  Kramalin

 3. Kära Malin!

  Det är så härligt att läsa din nya blogg. Så mycket livsglädje som strömmar mot mig när jag läser varje inlägg. Tack för att du delar med dig, och det var spännande att läsa om din andliga resa. En gladburk ska det bli här också. Jag startar den 1 mars. Vi håller på att flytta och detta datum är vi på plats i vårt nya hus.

  De varmaste hälsningar från Jenny

  Ps. Har beställt 2 par ursnygga leggings på rea från Sobea. Tack vare ditt tips. Ds.

 4. Jenny: Dina kommentarer är som balsam för själen – underbara att läsa! <3

  Kramalin

 5. Tja, varför inte?!? Men tror jag begränsar till en lapp i veckan… Vi får väl se 🙂

 6. Ellinor: 😀

 7. Jag hakar också på. Det är en sådan fin idé.

  Allt gott till er!

 8. Helen: Detsamma! Härligt. 😀

 9. Jag hakar absolut på!! Jag startar när du startar.
  Kram

 10. Marita: Härligt! 🙂

  Kramalin

 11. Jag kör sedan 1 januari fast jag samlar allt i ett inlägg på bloggen. Kanske inte lika pedagogiskt – men jag tror det är ett bra sätt att spara de bra tillfällena som oftast försvinner iväg – allra helst om något händer. Peace & Love

 12. …ja, inlägget kommer jag publicera vid nyår för att kunna se själv vad jag hade för bra stunder/tillfällen/känslor.

 13. Vera: Det låter underbart! <3 Kramalin