Lycka

Idag har jag en sån där dag då alla de val vi gjort och ännu gör gällande vår familj och våra älskade barn gör mig så in i Norden lycklig! Jag får gåshud av glädje över att vi har det så fint och harmoniskt tillsammans och jag bara går runt och känner mig rörd och berörd över det faktum att vi delar vardagens alla dagar tillsammans – jag och de små!

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

8 kommentarer till “Lycka”

 1. År glad för din skull! 😀

 2. Linda H: <3

 3. Ja, det är lycka! Underbart. Trevlig helg till er!

 4. fembarnsmamman: Detsamma till er! <3

  Kramalin

 5. Du lever en dröm!

  Idag funderade jag seriöst på att flytta till en kommun där de har vårdnadsbidrag…

 6. Ellinor: Jag vet!!! 😀

 7. dessa dagar är fantastiska, underbara och vi fylls med kärlek…
  kram till dig <3
  Åsa

 8. Åsa: Kram tillbaka!