MaJo

Vi har sedan hösten instiftat kvalitetstid i vår relation. Varje torsdag då barnen somnat har vi ‘MaJo-kväll’! Vi turas om att planera in kvällarna och gör alltifrån att prata till att göra saker med mer andlig fokus. Det kan vara alltifrån att vi tittar på ett Youtube-klipp, en History Channel-dokumentär till att vi meditetar, pratar framtid och vision eller kollar in nya cropcircles.

Eftersom 2013 ska bli året då vi skördar frukten av vad som grodde 2012 känns det alldeles förträffligt att investera tid i oss!

image

Gör någon av er läsare nåt liknande?


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

12 kommentarer till “MaJo”

 1. Åhh, sä härligt! Jag har fått så många olika tips från din blogg genom åren att 2013 är det året jag ska börja använda dem. Jag måste bli bättre på att ta hand om mig själv, familjen och vår värld tillsammans. Tack 🙂

 2. Linda H: Så fint sagt, tack söta du! 😀

  Kramalin

 3. Å vad fint och härligt att ni har sån egentid ihop! Jag älskar att ni har många intressen gemensamt! Jag själv har ingen kärleksrelation men ni är en inspiration till hur jag vill ha det när jag väl få en 🙂 kram

 4. Lisa W: Vad fint sagt – tack rara! <3

  Kramalin

 5. Så fint! Jag önskar vi hade samma!

  Jag tror ni kommer få en stor skörd, precis så stor som ni förtjänar mao gigantisk!

 6. Ellinor: Du är för go! 🙂

 7. Så mysigt!❤
  Vi kör onsdagskvällar vi!:)

  Trevlig helg fina Malin!

  Kärlek & pussar

 8. Anna: Underbart! Detsamma till er!

  Kramalin

 9. vad underbart med relationskväll..vi borde vara fler som införde sådana stunder med vår partner :-)…tack för det underbara tipset
  kram Åsa

 10. Åsa: Varsågod!

  Ha en mysig helg! Kramalin

 11. Så mysigt! Vi har inga fasta dagar men försöker mysa minst en kväll i veckan, lite mer oplanerat. För oss uppstår de bästa diskussionerna och samtalen oftast vid de mest oväntade tillfällena – närvi vaknar en helgmorgon, en vardagkväll, på ett tåg på väg någonstans… igår åt vi middag på restaurang och såg The Hobbit, det var mysigt men vi var besvikna på filmen. Ikväll kör vi musikleken (maken spelar en låt, jag gissar vilket band det är), efter god middag avslutad med ost och frågespel.

 12. Älvan: Åh så mysigt allt låter! 🙂