Samtal med Lotus

Min fina vän Caroline som genom sitt företag bl.a erbjuder djurkommunikation har varit hos oss förr för att prata med vovvarna med gott resultat. Då Lotus varit en ytterst missnöjd herre på sistone (jo, det gick tydligen att bli ännu surare 😉 ) kände vi att det var dags igen.

image

Fina, fina Lotus! <3

För ett tag sen var så Caroline här igen för ett litet snack med ‘Skrot-Lotan’ och wow – gud så duktig hon är! 😀
Enligt vad Caroline fick berättat så känner han starkt av energiförändringar här hemma. Han upplever dem som jobbiga och att det saknar struktur.
Både jag & Caroline tolkade det som om han känt av mina energiupphöjningar vilket också skulle kunna stämma då det är i samma veva som de startat som han började bli besvärlig.

Johan och jag är rätt olika i våra förhållningssätt gentemot hundarna trots att vi snart haft Lotus i åtta år. Han kan liksom inte vara lika sträng som jag. 😉 Sen har ju hundarna och jag vår väl fungerande balans eftersom vi är hemma tillsammans hela dagarna och Johan är hemma en stund på kvällen. Johan kompenserar detta med att vara den som promenerar dem varje dag, speciellt nu då jag är lite otymplig, men vi lade också fokus på att Johan skulle försöka efterlikna mitt agerande och beteende mer eftersom hundarna, speciellt Lotus, och jag har en mycket lättsammare och mer komplikationsfri relation.

Sedan Caroline var här för ca. 2 veckor sedan har det blivit bra mycket lättare. Johan är mer konsekvent i sitt bemötande gentemot hundarna och vi har även äntligen fått Lotus att acceptera den kvällsrutin vi kört med på sistone.
Allt känns fantastiskt skönt och än en gång är vi skyldiga Caroline ett stort tack för att hon ytterligare en gång hjälpt oss bli lite klokare på våra fyrbenta pälsklingar. 😀


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Samtal med Lotus”

  1. Skönt att det känns bättre! Jag undrar om Roffe (vår äldsta hund) saknar en kompis nu när Ben (tjänstehunden) jobbar tillsammans med en annan hundförare… Han har varit lite skum sedan ben flyttade (bara medan Martin är fl, sedan kommer han ju tillbaka!)

  2. Ellinor: Så kan det mycket väl vara!