Vecka 28

Nu är vi mitt i vecka 29 och det är sannerligen dags för vecka 28s info.

I början av veckan gick vi in i vecka 29. Så skönt att slippa alla extra kontroller och UL denna gång. Jag var ju på otaliga sådana med Luna men eftersom hon är normalgången räknas inte jag som en premturföderska eftersom jag fått en av varje och det är sååå härligt.

Under jul har jag mått både si och så. Jag har fått vila men då det varit lite fix och stök med t.ex nyår har jag haft ont i flera dagar. Tur att Johan varit hemma så jag kunnat vila bort det. För jo, denna gång, till skillnad från de två tidigare, kan jag vila bort det onda. Jag som redan har tung byst har nu fullt med mjölk i dem och detta i kombination med att jag bär även detta barn högt har gett otrevliga utslag under bysten eftersom det blir så fuktigt och tätt. Jag har tvättat noga med mild tvål och sedan smörjt in med härliga hampakrämen från Cannaderm som motverkar fukt och läker röda, irriterade utslag, och sedan talkat. Hemma har jag varit BH-lös för att inte det ska skava och då har jag vikt amningsinlägg i råsiden (som är antibakteriellt, under bysten så nu börjar jag äntligen få ordning på det! 😀


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Vecka 28”

  1. Vad skönt att slippa extrakobtroller och möjlighet att vila bort smärta!

    Jobbigt med brösten men skönt att det blir bättre! Det är inte länge kvar nu förrän ni får träffa lillen! Så spännande!!

    Jag har precis fått veta att ytterligare en vän som fått barn 2012 väntar igen till 2013 – tänk vilken ynnest för mig att ha så tighta vänner och för kidsen att ha så många jämnåriga kompisar!!

  2. Ellinor: Åh så roligt! 😀