Vecka 29

Jag får äntligen ordning på mina ‘boob-issues’ och är tacksammare än någonsin! Efter kontakt med 1177 får jag min misstanke bekräftad om att det med största sannolikhet är en svampinfektion så en behandling med Pevaryl sätts in. Och vips – på bara några dagar är allt hundra gånger bättre! 😀 Lycka!

I övrigt så har det gått bra med tanke på att Johan börjat jobba igen efter så lång ledighet och det är jag tacksam över. 😀


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Vecka 29”

  1. Så skönt att fått ordning på det! Svamp är aldrig kul, vart det än sätter sig…. Tur att det är så lätt att behandla!

    Jag gick igår in i v 15 – fatta! 14 hela veckor redan! Det där med att tiden går fortare andra gången stämmer helt och fullt! En intressant tanke är att jag fortfarande oroar mig men inte över samma saker som med plutten. Mest är jag såklart glad och nu känns det bra, har nämligen berättat för alla ”viktiga” på jobbet och känner att det inte är någon hemlighet längre – så skönt! Nu väntar vi bara på att våren ska komma!

  2. Ellinor: Tänk då med trean hur det rusar fram. 🙂

    Snart kommer våren, även om det inte känns så nu med – 26 C ute. 😉