Vecka 30

Känner mer och mer av det ryggont jag varnades för i och med att min moderkaka helt sitter i bakre väggen – mot ryggen. Ländryggen klarar inte att stå långa stunder åt gången men jag hoppas det är övergående och bara något tillfälligt eftersom bebis är inne i en riktig tillväxtfas just nu.

I övrigt är allt bra, jag är ju på ett besök hos BM precis inträdet av veckan och det visar sig att jag mår tipptopp. 😀 Dock känner man av att det börjar bli trångt i magen – tarmar och urinblåsa får verkligen inte längre det utrymme de är vana vid. 😉


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Vecka 30”

  1. Aha, visste inte att moderkakans läge kunde påvrerka ryggen. Kanske var därför jag hade så ont med e och inte alls med lillebror…

    Härligt att du är framme vid v. 30!

  2. Jenny / Ekomamma i stan: Ja, jag fick veta det nu iom detta RUL.

    Ja, tänk så fort tiden går. 😀