Vecka 31

Denna vecka var intensiv och blev därmed också öm. Leon drömde mardrömmar i och vaknade i panik om nätterna så 5 av 7 nätter, på raken, snittade jag 3 – 4 timmars sömn. Inte optimalt alls. :S Han fick också krupp en natt så nätterna fylldes med allt annat än vila. Min BM sa att som gravid borde man sova 2 timmar mer/natt så jag borde sova 9/natt. Dessa 5 nätter sov jag sammanlagt 19 timmar istället för 45. Så, förra veckan känns lite som ett töcken. 😉

Föll ihop utanför min bil då vi skulle till gammelfarfars i slutet av veckan. Smärtan av att lyfta upp Luna i barnstolen (nej, hon kan inte klättra upp själv – vi har en buss) blev för stor. Tack och lov löste helgens vila tillsammans med Johan det mesta.

Nu går veckorna i rasande tempo och man börjar inse att snart är det dags att träffa Lillmys vilket också gör det dags för förlossning. 😉

image

Hemma hos gammelfarfars efter att världens bästa bäddat ner mig och gick ut och busade med barnen 1,5 h!

image

Hej älskling!!!

image

Luna & pappa säger godmorgon! 🙂


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

10 kommentarer till “Vecka 31”

 1. Ja mera barn,härligt härligt,jag sitter och bara väntar när min systerdotter skall höra av sej att nu är det dags…så spännande,och efter det någon månad senare får jag vänta på att bli faster för första gången…mycket roligt på kommande alltså 😀

 2. Snede: Så otroligt roligt! Lycka till med alla små mirakel i släkten. 😀

 3. Vad kul att få se din mage!

  Ja, tänk att det inte är så långt kvar. Hoppas att du får sova bättre framöver.

 4. Jenny / Ekomamma i stan: 😀

 5. Godmorgon =) Grattis till bebis. Brukade vara en trogen läsare av din härliga blogg tills jag tappade bort dig i cyber rymden. Men nu sparar jag dig! Ha en fin dag!

 6. browneyedgirl: Tack snälla – och varmt välkommen tillbaka! 😀

 7. Så skönt att du fick vila! Ta till vara på de minuter du kan få!

  Min lille har fått för sig att man absolut inte ska gå upp senare än sex på morgonen och jag har börjat fundera på om han är en bortbyting 😉 Hans föräldrar är nämligen ett par sjusovare…

  Själv har det idag gått sexton hela veckor. HELT SJUKT! Jag funderar fortfarande på om jag inte inbillar mig… Har börjat känna så smått det jag tror är rörelser från mini men än är jag inte bombsäker och det är lätt att ”trilla dit” och tänka att den inte lever. Växer gör den dock, folk har börjat kommentera att magen börjar synas på riktigt nu 🙂

  Ska ni förbereda er för förlossning på ngt speciellt sätt denna gången?

 8. Ellinor: Vad roligt att du börjar känna av Liten. 🙂 Det kommer att gå hur bra som helst. 😀

  Ja, vi ska börja träna Annas Profylax hemmavid igen, vi gick ju kurs med Leon, och prata målbilder osv. 🙂

 9. Funderar också på att läsa mer om profylax… Sist läste jag mest om hur ”det funkar” och bestämde mig för att bara flyta med. Känns som om jag vill vara mer förberedd denna gången, jag kommer ju oundvikligt jämföra de båda upplevelserna både under och efter…

 10. Ellinor: Den kursen är bland det bästa vi gjort! 😀