‘When You are born You’re afraid of the darkness – then You’re afraid of the light’

Varför är det som strofen i rubriken som är en textrad från gamla rockrävarna Aerosmith? Varför blir vi, ju äldre vi blir och ju längre tid vi vandrar på Moder Jord, mer skygga för ljuset? Varför säljer aldrig kvällstidningarna och skvallerpressen så många lösnummer som då det är negativa rubriker som ‘Ännu en död i svininfluensan!’ och ‘Silvia lämnade slottet i ilfart mitt i natten!’ Varför fäller de flesta hellre än friar? Varför väljer så många ett negativt första intryck av någon man träffar första gången och varför är det så många som rynkar på näsan och fnyser då man försöker vända en mindre rolig händelse till något positivt?

Hur gör du?

Jag har sedan 2008 jobbat aktivt med Attraktionslagen och ser dagligen hur den fungerar – både för mig och andra. Att försöka se det positiva även i det negativa, att sätta guldkant på vardagen och att alltid sträva efter att höja det ordinära till extraordinärt är ledord för mig – men också något som även jag kämpar med var evigaste dag.

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “‘When You are born You’re afraid of the darkness – then You’re afraid of the light’”

  1. Hej Malin
    Känner igen mig i din strävan. Ibland är det lite svårare än annars men alltid värt ansträngningen.
    Kram på dig!

  2. fembarnsmamman: Tack! Många kramar! <3