Alla Hjärtans Dag

På senare år har vi börjat uppmärksamma Alla Hjärtans Dag här hemma, jag & Johan. Kanske för att få en anledning att ta sig tid, det är ju inte alltid man prioriterar det som småbarnsförälder, trots att man mer än gärna vill och försöker.

Vi håller oss hemmavid och den som känner sig kallad fixar nåt mys. Det kan vara att hyra en film och äta nåt gott till eller fixa ett mysigt hemmaspa. Inte så märkvärdigt och avancerat utan mer tanken som räknas.

Relativt tidigt i år kom jag på en suverän present som jag bara jublade över att få ge Johan. En dyr förvisso, men miljösmart och återbrukad. Jag paxade fredagen efter Valentindagen (som är imorgon torsdag) och har tänkt köpa hem lite goda delikatesser och överlämna denna personliga och väldigt genomtänkta present. Jag ser oerhört mycket fram emot det för det bästa jag vet är att få ge!

Hur gör ni? Uppmärksammar ni Alla Hjärtans Dag eller anser ni det vara kommersiellt dravel?


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

10 kommentarer till “Alla Hjärtans Dag”

 1. Jag brukar gå upp lite tidigare och gör hjärtformade pancakes med bär till frukost, sen bakar jag alltid nåt smarrigt:-)
  Kram Ulrika

 2. Ulrika: Åh, det lät både rart och gott! 😀

  Kramalin

 3. Jag uppmärksammar den men inte min man som anser att han inte behöver en specifik dag där han visar sin kärlek eftersom han gör det dagligen. Jag förstår var han kommer ifrån men jag tycker ändå att vi kan fira den lite grann. Jag kör med ett kort och nåt lite:-D

 4. Linda H: Låter som en bra, avvägd balans! 🙂 Ha en fin dag! <3

 5. Andra förväntar sig alltid att man ska uppmärksamma den dagen men vi gör inte det. Vi tycker att det är kommersiellt dravel 😉 Vi visar ju ändå att vi tycker om varann titt som tätt. Och när vi känner att vi behöver lämnar vi bort Lillan till mor-och farföräldrar i några timmar, en natt eller en helg. Känns bättre att göra vid behov istället för en speciell dag.

  Kram TantMango

 6. TantMango: Så klokt att kunna göra så och vilken tur att ni har möjligheten att göra det. 🙂 Ha en fin dag! <3

  Kramalin

 7. Vi åker till London ikväll, så man skulle kunna säga att vi kör en Alla hjärtans-weekend (fast det är mest en slump att det blev just den här helgen, faktiskt).

  Jag hade inte tid att fixa något särskilt så jag greppade en penna och ett gäng post-it-lappar och satte upp små kärleksbudskap runtom i huset (en på spegeln i badrummet, på juicen i kylen, på tidningen som jag la in i hallen etc). Uppskattat fick jag veta via SMS nyss 😀

 8. Älvan: Så söt du är!!! 😀 Hoppas ni får en toppenhärlig weekend! <3

  Kramalin

 9. Åh, och egentligen är det ju kommersiellt men jag har råkat ut för att min partner kom hem och berättade att han sett alla blommor, kort, godisaskar etc i affären och tänkt ”nä”. Gör ngt gulligt eller gör det inte, men säg inte sånt!

 10. Älvan: 🙂