När kärleken gör ont

Jag trodde jag hade älskat på riktigt, men så såg jag en sen kväll in i Johans dimmgrå ögon. Jag trodde jag älskat på riktigt men så gav han mig en son mindre än ett mjölpaket som lika hårt som han klamrade sig fast vid mig vägrade ge upp livet. Jag trodde jag älskat på riktigt men så gav han mig en dotter som med sina månkraterdjupa kanjoner till skrattgropar förändrar världen gång på gång, varje dag. Jag trodde jag älskat på riktigt tills hans kärlek till mig resulterade i ännu ett magiskt plustecken på ännu ett graviditetstest…

Jag har sårat och varit svekfull i kärlek, blivit oerhört sårad och fått känna på kärlekens alla avigsidor. Men det slår mig – det är inte förrän man verkligen älskar som kärleken också gör riktigt ont – det är då man har allt att förlora och inte kan föreställa sig livet utan de som fyller det med mening.

image

Johan, Leon, Luna & Lillmys; jag älskar er – tack för att ni alltid älskar mig! <3


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

9 kommentarer till “När kärleken gör ont”

 1. Å, så vackert beskrivet! Det är ju precis så där det känns! Märkligt och fantastiskt hur hela hjärtat liksom bara blir större och större för varje litet underverk familjen berikas med! Jag har samma otroliga förmån, att få vara gift med den bästa av alla och ha tre fantastiska barn! Man blir varm i själen av att tänka på att ju mer kärlek man ger, desto mer får man tillbaka! 🙂

 2. Solmyranna: Ja! Visst är det så! <3

 3. Vackert skrivet! Precis vad jag behövde nu, känner mig allmänt butter och behövde en spark för att se allt fint!

  Tack!

  Well, det är härligt att läsa om dina känslor för din familj och jag önskar att alla har det så!

 4. Ellinor: Tack snälla! 😀 Skickar pepp till dig! <3

  Kraaam

 5. underbart vackert skrivet…och det är så jag upplever kärleken….jag vet att Roger älskar varje liten cell hos mig och vice versa samtidigt som kärleken gör så ont när jag befinner mig i själsligt kaos…
  kärlek till er båda <3
  kram Åsa

 6. Vackert!

 7. Annica i Hunsen: <3

 8. Åh, nu gråter jag nästan. Så vackert! Längtar efter fler barn!

 9. TantMango: Tack snälla! 😀 <3