Pressumtiv intuition eller attraktionslagen?

Även denna graviditet och analkande förlossning omgärdas av känningar som jag intuitivt fått till mig.

image

image

image

image

Jag är t.ex övertygad om att jag denna gång kommer att föda på BF (beräknat födelsedatum) vilket är den 2 april. Även med Leon och Luna prickade jag in detta, inte exakt datum med Leon men att han var prematur, och med Luna spikade jag datumet med vecka 40 + 2 och 28 min. in på det dygnet föddes hon. <3 Dock på senare tid har jag fått känningar om ännu en påskaftonbebis (likt Luna) och det skulle i så fall bli i 40 + 3 och datumet 30 mars…

Jag är stensäker på att det är en pojke denna gång, även de två tidigare har jag varit säker på könet.

Jag visste redan innan att denna för vår del sista graviditet skulle bli sju resor enklare än de två tidigare vilket den också blivit (och tur är väl det!) 'trots' att jag under tiden varit hemmamamma på heltid med två gosbarn och två bushundar.

Jag var redan innan säker på att min så extremt udda önskning inför förlossningen (de som jobbat där i 35 år hade aldrig ens hört en sådan fundering) skulle gå igenom trots att den…ja, är fasligt udda och det gjorde den. Hoppas jag, vi är i alla fall lovade det. 😀

Jag är övertygad om att det även denna gång blir en maratonsnabb, komplikationsfri superförlossning och att vi är hemma igen innan barnen hinner säga hoppsan.

image

image

image

image

Men – nu är ju frågan som jag dryftat så många gånger och så länge med min fina A; vad är starkast – intuitionen eller attraktionslagen?

Är det så att jag faktiskt rent intuitivt (eftersom jag har en stark,oftast helt osviklig intuition) känner på mig dessa saker eller ‘får jag för mig’ grejor som jag sedan så bergfast tror på att attraktionslagen kickar in?

image

Vad tror du???


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Pressumtiv intuition eller attraktionslagen?”

  1. Klurig fråga det där 🙂 Har också funderat på det. Har inget bra svar 🙂

  2. Annica i Hunsen: Samma här, men fasligt intressant är det. 🙂

  3. Eller kan det vara då att du är så i samklang med universum att det helt enkelt är samma sak?

    Kommer du berätta din udda önskan (man blir ju fasligt nyfiken) eller förblir det en hemlis?

  4. Ellinor: Oj, det var fint. Ja, så kanske det är?

    Mm, men förmodligen inte förrän Lillmys är född. Och kanske ett tag efter det med. Men veta kommer ni absolut att få göra. 🙂

  5. Min första tanke var precis som Ellinor 🙂 Jag tror att i ditt fall är det är samma om jag får vara så personlig utan att känna dig IRL 😉

  6. Linda H: Det klart du får. 🙂 Och tack för din reflektion. 😀 Kramalin