Vecka 32

Nu är vi redan inne i vecka 33. På torsdag denna vecka är vi så pass gångna att Leon föddes vilket gör att vi är ytterst medvetna om hur mycket (om än väldigt litet) barn det är som bor där inne. 🙂

image

Snart är vi där igen! 😀 Samma frisyr som då jag födde Leon har jag dock. 😉

Vi har börjat fixa med Lunas ‘nya’ säng – en gammal, numrerad sjukhussäng i smide med hjul. Den är underbar och de kostar idag flera tusen på sajter på nätet. Gissa om vi är glada över att vi fått en till både Luna & Lillmys efter Johans farmor & farfar? 😀
Vi har börjat träna på Annas profylax tillsammans igen, minnet behöver friskas upp, och se över vad vi vill komplettera i vårt förlossningsbrev. Spjälsängen ska snart bäras in till oss och bäddas så att vi hinner ligga och längta på kvällarna innan vi somnar och jag ska fundera lite över innehållet i BB-väskan.

Jag hade en riktigt dryg 32a vecka eftersom jag låg helt däckad i influensan med Johan större delen av veckan. Men, nu är det nya, friska tag som gäller. Jag hade inte varit sjuk på ett helt år så jag klagar inte. 😀


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg: