Vecka 34

Nu är vi inne i vecka 35 så då passar det lägligt att posta inlägget för vecka 34.

image

Vecka 34 blev ännu hemskare än vecka 32 då vi låg däckade i influensan. Nu skulle det visa sig att turen kommit till magsjuka. 🙁
Det började med Luna, sen mig och Johan. En konstig variant som började med diarré och slutade med kräkningar och fruktansvärda magsmärtor som höll i sig länge, länge. Jag var i ärlighetens namn orolig över att det skulle sätta igång något med Lillmys pga. alla sammandragningar som uppstod men tack och lov höll jag mig lugn (tack för peppen, älskade mor!) och så även bebisen. <3 Leon klarade sig f.ö från magsjukan men fick världens förkylning med ögonfluss och öroninflammation i stället. 🙁 Vi kunde dock kurera hemma och på ett par dagar återstod endast snuva. Ett jättetack till rara svärföräldrar som, då jag stod och spydde i badrummet och Johan låg och kved i soffan, kom upp och såg till att barnen (Luna var då frisk från sitt och Leon höll precis på att bli förkyld) fick middag och stoppade dem i säng. Allvarligt alltså, magsjuka är på riktigt min stora fobi.

Det är full aktivitet inne i magen och nu börjar det göra riktigt ont med alla sparkar och 'buffar' pga. att det är så otroligt lite utrymme för bebisen att nyttja.
I övrigt börjar fler krämpor komma, såsom ryggont och nackbesvär till följd av mjölkstinn byst. Jag är fasligt framtung nu och det känns. Dolly, släng dig i väggen! 😉 Veckan avslutas med trevligheter med brudarna och en utekväll på restaurang – oj, så jag njöt!

BB-packlistan är uppdaterad och förlossningsbrevet korrigerat för att passa denna gång.
I slutet av veckan tog vi fram små tygblöjorna efter Luna och alla små kläder i strl. 50 och 56. Vi har bäddat spjälsängen och väntar på små nyfödd-nappar från Natursutten och en mjuk nalle från Ekokul. 😀 6 hela veckor, drygt 40 dagar kvar tills vi får träffa ännu ett mirakel! <3


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Vecka 34”

 1. Nämen fy för magsjuka 🙁 rena rama döden, speciellt som gravid! Vi körde den svängen för nån vecka sen, fick ringa hem sambon från jobbet, jag fixade verkligen inte att ta hand om de små… 🙁

  Vad kul att få börja förbereda inför den lillas ankomst, så nära men ändå så länge! 🙂 Snart snart snart….

  Kramen

 2. Carro B: Det är min STORA skräck, fobi och fasa. Fy fan alltså! Hoppas ni också får vara friska nu. 🙂

  Kramalin

 3. Usch vad mycket skit! Det är verkligen sant detdär med Vabuari – att det är den sjukaste månaden på året. Jag har hostat, frusit, haft ont i huden, huvudet m.m. (influensa?) i över en vecka och varit hemma med Isis i en vecka imorgon. Vi har inte ens gått ut. Men det börjar nog lätta nu. Ibland är det verkligen tufft att ta hand om småbarn när man själv är sjuk!

  Härligt att det går framåt med graviditeten. Önskar jag också vore gravid men det har inte riktigt velat sig.

  Kram från snortanten!

 4. TantMango: Åh! Ska hålla tummar och tår för er skull! <3 Kraaam!!!