Vecka 35

image

Vecka 35 har nog varit den drygaste denna graviditet. Bebisen ligger helt vänd neråt i rörligt läge men det har sprängt och dragit. Samtidigt som det känts som om något försökt ta sig in via svanskotan känns det som om någon vidgar upp blygdbenet med typ ett skruvstäd. Jag hade helt glömt hur jävulskt ont jag haft i fogarna tidigare graviditeter och är överväldigande tacksam över hur bra jag fått må denna gång! Vi blev dessutom helt galet förkylda igen med alla möjliga åkommor så idag (efter ännu ett kruppanfall hos Leon inatt) fick jag nog, packade turnébussen och drog med la familia till VC. Väl där konstaterades att Leon ‘bara’ hade slem i ena lungan och var röd och irriterad i halsen. Jag hade en infektion i övre luftvägarna och svullna bihålor men de ville inte ge pencillin eftersom det kan verka igångsättande. Jag fick hostdämpande för att lindra mina kraftiga hostattacker som ger oerhörda sammandragningar. Luna hade dubbelsidig öroninflammation och ögonfluss med feber. Fick Kåvepenin liksom Johan som hade en sänka på 60 och början till lunginflammation. Pust! Det är första gången vi uppsöker konventionell vård med barnen och absolut första gången de äter pencillin men det här rådde inte varken homeopati eller huskurer på…
Sist vi var så här dåliga var då Luna föddes så jag är glad att jag nu gjorde något åt en månads sjukdom (alla har varit rejält förkylda x 2 med feber, ögonfluss, kruppanfall, öroninflammation, magsjuka med både kräkningar och diarréer och sedan förkylning med seg, enveten hosta, bihåleinflammation, en massa snuva, halsont. You name it – one of us has had it!) så att jag får föda barn frisk denna gång. Minsta lilla att någon har en snormolekyl i näsan from. nu vill vi inte umgås – nu ska vi hålla oss friska!!! 😀 Capisce?

Var på en minikoll hos BM i början av den här gravidveckan och de värden som togs såg bra ut;

Blodtryck
100/70

Sf-mått
34 (börjar plana ut nu)

Hjärtslag
144

Nu ska jag dit igen nästa vecka för bl.a samtal om önskemål inför förlossningen. 😀 Snart så…


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

8 kommentarer till “Vecka 35”

  1. Ojdå! När ni blir sjuka så blir ni rejält sjuka 🙁 Hoppas detta går över snabbt så ni får vara friska tillsammans och mysa innan lill-mys kommer. Krya på er!

  2. Linda H: Tack snälla! <3 Kramalin

  3. Nu har ni förhoppningsvis haft ert för en lång tid framöver!

    Sköt om er och ja, SNART!

  4. Ellinor: Vi siktar på det. 🙂

  5. Krya på er!

  6. Annica i Hunsen: Tack snälla!

  7. Men jösses vad mycket olika sjuka ni varit. Det är jobbigt nog att vara gravid. Hoppas verkligen det är över nu!

  8. TantMango: Ja, man börjar känna att det är på sluttampen nu och med två små hemma hela dagarna blir det inte direkt mycket vila. Tack – vi hoppas också det vänt nu!