Veckans matsedel

Fredag – Varma mackor – barnen gröt först.

Lördag – Tacos.

Söndag – Vegetariska snitzlar, grönpepparsås, klyftpotatis.

Måndag – Pasta med kikärtssås.

Tisdag – Spenatsoppa, kokt ägg, nybakt bröd.

Onsdag – Pannkaka, kesogrädde, rårörda bär.

Torsdag – Vegetariska köttbullar, sås, potatis, lingonsylt, rårivna morötter.


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Veckans matsedel”

 1. Hej hej. Tycker det nya fokus på bloggen är jätte kul. Har du hört talas om alisteir crowley toth tarot korten? Har haft dem länge och använder då och då (som amatör.) Hursomhelst undrade jag hur ni (eller du) går till väga med att bestämma matsedeln? (Diskuterar kommer överens eller bestämmer du?!) mvh Alexandra

 2. Alex: Tack snälla! 😀

  Ja, jag har en toht-lek här hemma som jag fått men ännu inte satt mig in i. Det kommer. 😉

  Oftast är det nog mina idéer eftersom jag oftast är den som lagar maten då jag är hemmamamma. Johan är dock den som handlar nu då jag har lite för besvärligt att höggravid baxa runt en kundvagn med två trollungar. 😛
  Oftast, i alla fall om fantasin tryter, bestämmer vi att vi ska äta en pasta, en ris, en potatis, en soppa och en paj. Sen två dagar till som ska fyllas. På så vis blir det lite lättare att komma på alternativ. 🙂

 3. Tack för svaret!

 4. Alex: Varsågod! 🙂

 5. Du fining, gör du dina egna veg ”köttbullar”? Och iså fall, hur?

  Kram

 6. Sara – lev livet levande: Oftast dessa men med annan smaksättning ibland eller med linser. 😛