Michelle Philips 13-13

I helgen har jag och bl. a Caroline, Åsa, Eivor och Vibeke varit på en Masters workshop 13-13 med ingen mindre än Michelle Phillips – författaren till ‘The creator speaks’ som jag hyllade stort i gamla bloggen.

image

Som vanligt då man förkovrat sig andligt är det svårt att återberätta om det stora man upplever. Så även denna gång! Det helgen i stort har bjudit på under magnifika former tillsammans med 17 andra är s.k ‘soul retrieval’. Vi har löst karmiska band och de kontrakt vi skrivit in i akashiorna. Vi har rensat våra ärvda DNA (jag vet – egentligen jätteknasigt!) och fyllt på med nya chakran och tagit farväl av både egot och Skuggan. Vissa moment har jag varit fullt medveten om och under vissa svävade jag helt iväg. Det var otroligt häftigt att vara gravid och vara med om detta, speciellt eftersom många moment handlade om våra föräldrar och de band vi har till dem, och det då blev så påtagligt att jag ska bli mamma ännu en gång. 😀

image

image

image

image

image

image

image

Det var en oerhört givande helg som öppnade upp oerhört mycket för mig rent andligt och jag fick till mig starka, kraftfulla budskap (bl.a att lita till mina förmågor och att jag var menad för detta) som nu får följa med som lyckobringande talismaner då jag fortsätter min resa.
På tisdag har jag en privat 90 min. session med Michelle innan hon återvänder till staterna och det ser jag verkligen fram emot. Och då jag kom hem igårkväll hade jag fått fem nya kunduppdrag via mail under helgen. Jätteroligt!!!

image

Såklart fick Michelles nya bok ‘The creator teaches’ följa med hem!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Michelle Philips 13-13”

 1. Så härligt att läsa att du haft en så bra helg! Det är som du skriver svårt för en utomstående att förstå exakt vad du varit med om men det som framgår tydligt är att du är glad och nöjd, tillfreds och lycklig – och det är ju det viktigaste!

  Kram påre!

 2. Ellinor: Tack och kram tillbaka! <3

 3. visst är sådana tillfällen av rensning och påfyllning helt underbara…det var ett tag sedan jag var på retreat…så nu efter att ha läst om din resa väcktes längtan till liv…
  kärlek och ljus skickar jag dig <3
  kram Åsa

 4. Åsa: Ja, det är underbart! Kramar tillbaka! <3

 5. Å vilken härlig helg det låter som 😉
  Älskar den nya vändningen din blogg har tagigt! Det är otroligt härligt att få läsa mer om din andlighet, och läsa den ur ett ”samtals perspektiv” som det blir i en blogg. Har man inga andligt lagda vänner så blir det mest i bokform, och då är det underbart att få komma in här och läsa det som om det vore ett ”samtal”.

  Kärlek till dej Malin <3

 6. Sofie: Tack så hemskt mycket! Roligt att höra, och mer blir det. 🙂 Idag ska jag på en privatsession med Michelle på 90 min. och det ska bli ohyggligt spännande att höra vad hon säger om mig. 😀

  Kramalin