Sviterna av 13-13

Ni har ju kunnat läsa om min kurshelg med Michelle tidigare här på bloggen och efter min privata session med henne har ännu mer hänt!

image

image

image

image

image

image

Dagarna efter kursen var jag helt euforisk! Jag mådde verkligen så otroligt bra och livet var, och är, på topp! Det jag främst märkte av var att jag släppt taget om mina delpersonligheter – något som gjorde oerhört stor skillnad!

image

image

image

image

Efter min privata 1,5 h med Michelle så var jag på det klara med i princip allt. Saker som känts av oförklarliga skäl hade helt plötsligt sin mycket logiska förklaring i tidigare liv. Jag känner mig otroligt lugn, trygg och självsäker på vad jag hoppas är ett ödmjukt sätt. Jag är redo, jag är fri och jag är helt på det klara med vad jag vill och vad mitt syfte är. Och ja – känslan som uppfyller hela mitt inre väsen är fantastisk! 😀

image

image

image

image

Det är inga problem över huvudtaget att koppla upp mig nu och de jobb jag gjort sedan dess har gått som en dans. Vi ‘återtog själen’ på tre stycken tidigare liv som påverkade mig djupt i detta och det har gjort otroligt stor skillnad. Enligt Michelle är det detta jag är ämnad att göra och jag är på helt rätt spår. Kändes helt otroligt att höra och det gjorde mig mer peppad än någonsin! ♡


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

18 kommentarer till “Sviterna av 13-13”

 1. Åh vad fantastiskt det låter!
  Det är så peppande att läsa om din pepp 😀
  Vilka fina bilder som fanns där på väggarna. Önskar dig all lycka med ditt livssyfte!!! <3
  Kram Sofie

 2. Sofie: Ja, det var otroligt inspirerande att ha så mycket vackert runtom sig. 🙂

  Tack snälla du, det betyder oerhört mycket! ♡

 3. Åh så underbart:-) vill också ha den känslan av att allt flyter och känns rätt.
  Ha en underbar dag för det ska jag ha- jag fyller nämligen år idag:-)
  Kram Ulrika

 4. Ulrika: Grattis!!! ♡

 5. Så härligt! Är verkligen glad för dig. Så skönt att få ha den känslan 🙂

 6. Linda H: Tack fina du! ♡

 7. Låter som en fantastisk kurs och session!
  Fylls av glädje och inspiration av att läsa om dina upplevelser, så fint att du delar med dej, tack <3

  Kram!

 8. Sofie: ♥♥♥

 9. Gött med pepp!

  Bästa känslan! Lycka till i ditt arbete framåt – du kommer garanterat ha stor framgång!

 10. Ellinor: Tack snälla!!! Kramalin

 11. Inga funderingar på om du ska gå mot nord, syd, öst eller väst. Gu vad härligt att du får bekräftelser hela tiden om att du ska fortsätta precis som du gör!! Framåt marsch 🙂

 12. Carro B: Jepp, straight forward! ♡ Kramalin

 13. Denna kurs är den som påverkat mig mest också. Jag har verkligen fått märka att min kropp har rensat ut skräp på alla sätt och vis. Toabesök och rensning via huden, väldigt tydligt. Har sett ut som om man är tonåring igen! 🙂

 14. Caroline: Den var verkligen helt otrolig!!!

 15. vad underbart det låter och jag önskar dig all lycka <3
  kram Åsa

 16. Åsa: Kram tillbaka! ♡

 17. Noe så herlig! Godt å få bekreftet at man er der man skal være <3

 18. Balanse: Precis så är det. Tack! ♡