Vecka 36

Jag blir inte friskare till en början, förmodligen eftersom jag inte fick pencillin mot mina bihålor. Men tack vare ändring av hostmedicin får jag till slut någon ände på helveteshostan och därmed lugnar sig övriga åkommor; fogar, sammandragningar och kramper.

Mitt i veckan åker jag på en spännande helgkurs (som ni förmodligen redan läst om) som förändrar hela mitt liv i en handvändning.

Vi bäddar i ordning eko-sängen till Lillmys och barnen läser sagor, pratar länge och går dagligen igenom sin sångrepertoar. <3
Vi har plockat fram BB-kläderna och börjat se över vad som vi ska packa i väskan. Förlossningsbrevet är klart och läggs till i journalen vid nästa besök (idag) hos BM och liggdelen till vagnen har gjorts mysig. Babyskyddet + klickbas är loksliserade och ja – som ni hör ligger vi bra till i planeringen. 😉

Idag vankas BM-besök och om en vecka räknas vi som fullgångna! Jihoo!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Vecka 36”

  1. Det går en liten rysning av välbehag när jag läser om era förberedelser, snart är ni trebarnsföräldrar och fem (plus två) i familjen!

    Skönt att ni äntligen är friska, det behövs nu när lillmys kommer!

    Kram!

  2. Ellinor: Tack! Kram <3