Vecka 37

Veckan inleds med besök hos BM som ni redan kunnat läsa. Bebisen räknas nu som fullgången och skulle kunna komma närsomhelst utan att det är något speciellt med det. Håller dock fast vid mitt BF-datum 2 april. 😉

Veckan blir sedan lugn. Vi dras ännu, otroligt nog, med sviterna från våra sjukdomar så vi myser mest hemmavid och boar och laddar. Helgen bjuder på en underbart trevlig kväll ute på stan med bästa vännerna. God mat och lite ‘vuxentid’ var precis vad vi behövde efter drivor med snorpapper och annat mindre trevligt. 😉 Och så mysigt att få umgås med Johan! <3 Att få prata annat än infekterade ögon som varar och pencillinkurer. 😛

Fogarna känns bättre nu, mer stabila, och man känner att liten gör sig mer och mer redo för entrén ut i världen. En värld där vi står med öppna armar och bara längtar! 😀

image

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Vecka 37”

  1. Vad snygga naglar du har!!!

  2. Carro B: Tackar! ♡

  3. Det är fantastiskt att läsa om din graviditet, det gör mig så glad att du (i den, förkylningar och annat räknas inte) mår så bra med tanke på hur det varit tidigare.

  4. Ellinor: Ja, det är avsevärt stor skillnad!