Vecka 38

Vecka 38 passerar rätt obemärkt. Få planer och mest hemmamys! Jag andningstränar, både med och utan Johan, för att även denna gång kunna föda helt utan annan smärtlindring. Jag har hittills känt mig ytterst opeppad på att föda ännu en gång men i och med inträdet i denna vecka kommer wow-känslan som ett efterlängtat brev på posten och jag längtar efter att få uppleva denna magi ännu en gång.

image

Precis allt är klart, förberett och fixat inför Lillmys’ ankomst och längtan är obeskrivigt stor. Ogreppbar!

image

Jobbar undan alla spå- och guidningsjobb som är på kö och njuter av vad Michelles 13-13 Masterclass gjort för min personliga utveckling. 😀

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Vecka 38”

  1. Har fortfarande kvar känslan i kroppen från min senaste förlossning. Allt var så lugnt, och mellan värkarna (som var få) pratade och skrattade jag, sambon och barnmorskan. Helt klar i huvudet och kroppen tog hand om smärtan. Ibland känns det som att inställningen gör mycket av jobbet 🙂 Lycka till och wow vilken fantastisk upplevelse du har framför dig.

  2. Jenny: Ja, det med inställning skriver jag under på. 🙂 Hoppas denna blir lika bra som den med Luna som blev magisk!

    Kramalin