Veckans matsedel

Fredag – Smörgåstårta, barnen gröt innan.

Lördag – Vi går ut med gänget och äter men barnen som är hemma med morfar & A äter
korvforsell och jasminris.

Söndag – Tomatsoppa, varma mozzarellamackor.

Måndag – Lasagne.

Tisdag – Sparris- och Västerbottenspaj.

Onsdag – Stekt quornkorv, ägg och potatis. Serveras med tomater.

Torsdag – Vegetariska köttbullar, stuvade makaroner.


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Veckans matsedel”

  1. jag kom på att jag läst i en av dina gamla veckomenyer o mozarellabiffar. Har du recept på de? Det lät väldigt gott och jag blev himla sugen på såna till middag.

  2. Linda Näslund: Här är de; sjukt goda – http://livet.lyckobacken.se/ekonordarna/2012/05/12/mozzarellabiffar-italian-style-utkast/

  3. tusen tack. jag har gjort de, men inte ätit de än. Men de luktar väldigt goda redan som smet 🙂

  4. Linda Näslund: Hoppas du gillar dem. 😛

  5. Hej Malin! Jag vet att detta är den ny bloggen men jag har en eko-produktfråga. DU som har betydligt större översikt på eko-utbudet än mig kanske har en idé. Vi håller på att plastbanta hemma men vill samtidigt inte gärna byta ut fungerande saker bara för att så när vi pensionerar något byter vi mot plastfritt och helst begagnat. Men så till min fråga jag letar med ljus ochlykta efter en ekologisk/plastfri badbalja. Min dotter är egentligen tillräckligt stor för att duscha men hon gillar inte det- hon vill bada och vi har ingen plats för badkar tyvärr. Har du sett någon sådan eller har en idé om vad vi kan använda. Har klurat på zinkbalja men de jag funnit ahr varit så rostiga. MvH Sara

  6. Sara H: Har EXAKT samma problem här inför Lillmys ankomst. Har lurat på träkar men inte hittat nåt bra och även emalj från t.ex Kockum men de ligger på typ 1500 spänn och uppåt…återkommer om jag hittar nåt, gör gärna detsamma. 🙂