Hur gör jag?

Jag får många frågor om hur jag gör då jag ska spå eller guida er intuitivt. Det är svårt att förklara då jag skälv egentligen inte vet vad som händer men så här går det till.

Ni har ju sedan innan mailat och berättat vad ni vill ha hjälp med och jag brukar ju be er att vara sparsmakad med detaljer – ju mindre jag vet desto bättre är det. Eftersom livet som hemmamamma kräver stadig planering så vet jag redan på morgonen att jag ska jobba på kvällen och brukar då börja dagen med att läsa igenom mailet och göra mig mottaglig för energierna. Är det ett jobbigt mail brukar jag be om beskydd för att inte det jobbiga som klienten går igenom ska präglas av på mig. Sedan återkommer jag under dagen regelbundet till klientens energier för att känna in vad som kommer till mig. Jag har ett ordbehandlingsprogram i mobilen så på morgonen gör jag ett dokument med initialerna på kunden och där fyller jag på med informationen som kommer till mig från kanalen/flödet.
När jag sedan väl sätter mig så kopplar jag upp mig och ägnar några minuter åt meditation. Sedan frågar jag om det är något andevärlden vill förmedla allra först innan jag drar och lägger kort. Det gör jag alltid utifrån vad jag får till lig från teamet. Ibland blir det ett kort/fråga, ibland flera eller utifrån ett visst mönster, t.ex att man lägger i en cirkel, ett kors el. dyl.
Då jag arbetar antecknar jag så att jag sedan kan skriva det i ett mail till klienten. Jag fotar de kort jag får till mig så att jag efter att jag är klar kan skriva ihop allt och skicka det tillsammans med korten. Då mailet är skickat raderar jag allt antecknat för att på så vis värna om sekretessen. Det gör också att det är svårt när vissa av er som jag spått kommer med feedback/eventuella frågor flera månader efter att ni fått era svar. Det är svårt för mig att svara på då för då så lång tid gått är jag helt nollad från den kunden. För att jag då ska kunna svara på frågor måste jag göra om allt igen. Därför är min önskan att ni återkommer med era funderingar snarast då ni får ert mail. Återkopplingen blir så mycket enklare då!

Efter en session och då mailet är sänt tackar jag andarna och ber om rening för att släppa alla energier jag befunnit mig i. Oftast renar jag mig också med rökelse, t.ex vit salvia eller Palo Santo.

Jag mår väldigt bra av detta och är tacksam för mina förmågor. Även om det är jobbiga energier och någon som mår väldigt dåligt blir jag pigg och energisk av en session – speciellt då jag renat mig.

Så nu vet ni lite mer om hur det går till. 🙂 From. 1 juni kommer ni att kunna anlita mig igen under ett par veckor innan jag tar lite sommarledigt men är tillbaka med full styrka igen i augusti.


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Hur gör jag?”

  1. Tack för att du delar med dig 🙂

  2. Annica i Hunsen: Det var så lite så. 🙂