Min ängel i Nära!!!

Förutom att det kommer ett stort reportage om mig och min andlighet och vårt liv på Lyckobacken i septembers nummer av min favorittidning Nära så fanns den fina ängel jag designat med i det senaste numret. 🙂

image

image

image

image

Det känns otroligt roligt att något man själv ligger bakom får så fin uppmärksamhet. 😀

image

Här kan ni läsa mer om ängeln och mitt och Johannas samarbete.

image

För att beställa en egen ekologisk, välgörande ängel klickar ni bara på bannern här till höger i bloggen. Och jag vill än en gång förtydliga att jag inte gör någon som helst vinst på dem utan ALLT överskott går direkt till Vi som förlorat barn. 🙂


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

8 kommentarer till “Min ängel i Nära!!!”

 1. Jag läste den artikeln. Riktigt fint av dig att göra detta. Jag har ett barn med autism och har länge tänkt i liknande banor. Du inspirerade mig att se till att det blir verklighet. Men då blir det en insamling för autism. Det finns mycket som Sverige ligger efter där tycker jag.Tidningen Nära läser jag alltid, man får mycket inspiration där.

 2. Jessica: Tack snälla, så glad jag blir att höra att jag inspirerade. Vad heter insamlingen du startat? 🙂

 3. Den är så fin din ängel och det gläder mig att den får uppmärksamhet!
  Jag hoppas försäljningen går riktigt bra! Tyvärr vill/kan jag inte köpa en till mig själv (eller egentligen till en vän) eftersom jag väljer att prioritera andra ”investeringar”. Det känns galet egentligen, den är ju inte dyr, det är inte mycket pengar och jag har dem /egentligen/ men kan inte förmå mig. Kanske senare. Det hade varit fint att ge detta smycke till en nära vän som skulle fött sitt andra barn i slutet av denna veckan. Tyvärr blev det inte så utan barnet dog och föddes (i den ordningen) redan för två månader sedan… ;-(

 4. Ellinor: Tack. Vi har sålt en del nu vilket är roligt. 😀

  Köp en!!! 😉 Tänk så glad din vän skulle bli. Vilken ledsam historia du berättade…var barnet fullgånget?

 5. Vilket fint smycke att göra, både visuellt men också i tanke.

 6. Oh my green darling: Tack snälla! 🙂

 7. Nej, han dog i magen i v 30 efter att ha blivit immuniserad. Riktigt hemskt!

 8. Ellinor: Nej fy! :'(