Träningsfreak???

Ni kunde ju här läsa om mina komiformichmåbraigen-tankar. Hur har det gått att komma igång? Över förväntan måste jag säga! Jag har kommit igång med några övningar, bl.a knipövningar och Plankan, och sköna löprundor med barfotaskorna. Jag började lätt och måste ha gjort rätt eftersom jag utan problem både kan springa och i de skorna. De kräver ju en annan teknik och löpsätt som verksr passa mitt otränade jag perfekt. 🙂
Jag har tagit det relativt lugnt eftersom förlossningen var så påfrestande för kroppen och jag redan gått ner över 10 kg. genom att göra fasligt lite. Jag gick ju bara upp 4 kg. med Love och de gick jag ner i samband med att han föddes. Fokus nu är att bli stark, frisk och få bygga upp kroppen igen och det är så skönt att äntligen få må bra! Jag läkte ihop otroligt snabbt denna gång och av sviterna från mina tre graviditeter finns nu inget kvar. ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Träningsfreak???”

 1. Hurra för dig!!! Jag tycker verkligen att vi ska hitta ett trivsamt litet lopp att göra tillsammans nästa år Malin, det skulle vara jättekul!
  Kram

 2. Sara – lev livet levande: Vi kan väl kolla hur det ser ut och vad som finns? 🙂

  Kraaam

 3. Härligt och grattis till dig!
  Det viktiga är att man har en stark och frisk kropp.
  Lycka till med din fortsatta träning.
  Kram

 4. Marita: Tack snälla! ♥ Kram tillbaka!

 5. Ja, du har verkligen kommit igång bra! Fin inspiration till mig själv som behöver och vill komma igång efter förlossningen!

  Hejja på!

 6. Ellinor: Åh tack! ♥♥♥