Bloggmester

Ni är fantastiska! Så många mail och kommentarer som kom då jag var ‘mammaledig’ och så många kunder som jag fick äran att jobba med nu under juni. Tack! Helt otroligt! Lyckan över att få leva just mitt liv känner inga gränser!!!

Nu är det i alla fall så att jag tänker ta långledigt från både blogg och mediumskap så länge Johan har semester så jag kommer inte åter förrän måndagen 12 augusti. Som vanligt finns vi på Instagram (se flik under headern) och mail och kommentarer svaras alltid på – dock i en långsammare frekvens. 😉

image

Jag önskar er allt gott så länge! Ha en underbar sommar fylld med själslig vila, många ekologiska jordgubbar och ett och annat dopp. Avsätt lite tid för meditativ ro och kom ihåg att vi alla befinner oss här med ett syfte – även myggjävlarna!!! 😉

De varmaste av kramar,

Malin ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

12 kommentarer till “Bloggmester”

 1. Njut av ledigheten med dina älsklingar! Hoppas att myggen inte är alltför d-a mot er ;). Vi ”ses” i augusti igen.

  Kram

 2. Beatrice: Tack snälla. Ha en underbar sommar!

  Kramalin

 3. Tur att ni finns på instagram så man kan få sitt lyckobackenbehov tillfredsställt! Ha en fantastisk semestern nu hela familjen 🙂

 4. Älvan: Du är söt du! Detsamma. 🙂

  Kramalin

 5. Jag fnissar igenkännande 🙂 Myggen är ovanligt ettrig i år. Tur det finns andra, fredliga, alldeles underbara flygare som kallas KORPAR 🙂 På min cykeltur i morse följde ett antal med mig genom skogen. En av dem flög framför mig hela tiden, satte sig på nå´n sten här o stubbe där och pratade med mig 🙂 Lycka!
  Trevlig Sommar!

 6. Sonja i Norr: Ja, dessa kloka korpar! Vad vore vi utan dem? 🙂

  Detsamma önskar jag dig! Varm kram

 7. vad härligt det låter och jag önskar dig en underbar sommar med mycket bad och mys med familjen <3
  kram Åsa

 8. Åsa: Detsamma!

  Kram, kram ♥

 9. Du är så klok och fin Malin! Stora sommarkramar!

 10. Queen of Kammebornia: Tack – jag lär av de bästa! 😉

  Varma kramar ♡

 11. Har följt din blogg jätte länge och tycker den är super!! Bra du tar lite semester det behöver ni. Kram

 12. Esther: Tack rara! ♥ Kram tillbaka!