En annan klo med klös

Kommer ni ihåg korpklon jag fick från Ulrika på Gudinnekraft?

image

image

Jag använder den då jag jobbar, dels för att kristallkulan den greppar har verksamma egenskaper men också för att jag, på shamanskt vis, blir stärkt i mitt arbete av själva klon från korpen.
Dock är det inget jag bär till vardags privat pga. den är rätt stor och (tyvärr) upplevs som makaber av vissa. Jag tror det beror på att den har en stor del av benet kvar och desstom några små fjädrar. Jag har länge affirmerat fram en avgjutning i silver som jag skulle kunna bära i en lång kedja – som en påminnande talisman för dagligt bruk men alla var för dyra.
Till slut hittade jag en på etsy.com till rätt pris, rätt storlek, rätt utseende på den och med rätt hantverkartekniker. Jag slog till och den kom från Berlin ett par veckor senare.

image

image

Jag låter bilderna tala för sig själv. 😉


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “En annan klo med klös”

  1. Häftig!

  2. Ellinor: Den är underbar. 🙂

  3. Åh, vilket vackert smycke! Jag tycker inte att det är makabert bara coolt.

  4. Bibbi: Jag med! 🙂