Hjärnspöken

image

Jag hittade denna bild på en som jag följer på Instagram. Jag gjorde mig genast en egen för oj som det träffade mitt i prick! Så lätt det är att låta rädslan/egot ta över och lura oss att den illusion de skapar faktiskt är vår verklighet. Det är så ofta som man känner att självförtroendet och tilltron till den egna förmågan vacklar egentligen på grund av inget alls!
Detta ord med sin innebörd har varit mitt mantra de senaste veckorna och vet ni? De har hjälpt!!! Jag har några saker, situationer jag ställs inför och personer jag ibland måste träffa, i livet som tyvärr inte är så fördelaktiga som man kan önska. Men – denna hjälp har gjort det lite lättare! Varför ska jag t.ex tveka inför vissa saker som jag vill av rädsla för vad någon annan ska tycka? Varför ska jag vara rädd för resultaten av mina val och ageranden för att någon annan förmodligen har en åsikt om det? Sen är det så, att de personer som är svåra att vara till lags oftast är det på ALLA PLAN. Det inbebär att även om man ändrar sig inom ett område så är det snart fel någon annanstans. Tro mig. Och då är det lika bra att gå dit man själv vill, följa det egna hjärtats väg och hellre ångra saker man gjort hellre än allt man inte gjort…gör man allt med en ödmjuk intention och utan uppsåt att såra varken sig själv eller andra brukar det mesta bli bra! 🙂


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Hjärnspöken”

  1. TACK för att du delar denna! Ritade just min egen…

  2. Mary Sane: ♥

  3. Underbart! Jag har och har alltid haft mkt hjärnspöken och just det där med att tänka på vad alla andra rycker tänjker och känner är ett sv mins stora problem…

  4. Ellinor: Ja, det är nog något de allra flesta tampas med…

  5. Det här behöver vi nog alla jobba med i högre eller mindre grad. Jag övar ständigt!

  6. Älvan: Samma här!!!