Skisser för sommaren

Snart, snart går vi på lång semester. Hela 6 veckor får vi vara lediga tillsammans – hela familjen! Vet ni vad det bästa är? Att vi har nästan inget inplanerat några särskilda datum! Vi kan helt omfamna varje dag och sova tills vi vaknar (vilket jag & barnen i och för alltid gör 😉 ) för att se vad just den dagen bjuder på. Vi vill i alla fall besöka Källarbackens Saga igen och kanske ta en dagstur med båten till kustpärlan Ulvön. I övrigt ska vi dricka hemkokt rabarbersaft och grilla både lunch och middag ute. Vi ska grönska in våra vinterbleka fötter och känna gräset kittla oss mellan tårna. Vi ska ligga på de stora filtarna på gräsmattan och se våra korpar leka tafatt med vinden i skyn ovanför oss. Vi ska läsa böcker i skuggan och göra is-thé på vår egenodlade mynta. Vi ska berätta sagor om molnen och solen i hängmattan och vi ska låta gräset vara lagom långt eftersom vi hellre lever livet ett par timmar extra än klipper gräset. Vi ska springa ut i regnet och förundras över hur det nästan har samma temperatur som solkysst hud. Vi ska bygga ett utealtare åt mig och om kvällarna då barnen somnat och allt stillat sig ska jag slåss med myggen under äppelträden då jag målar mina änglatavlor. Jag ska löpa arslet av mig och se om jag klarar halvmilen då semestern är slut. Jag ska meditera och kontemplera, affirmera och visualisera. Vi ska umgås med alla vi älskar och planera en liten namngivningsceremoni för Love ♥. Jag & Johan ska även ha en egen liten tacksägelseceremoni för att hylla våra tre fantastiska barn – mer om detta efter sommaren.


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Skisser för sommaren”

 1. Åh vilkrn underbar sommar du målar! Önskar er alla en här-och-nu-sommar där alla dagar och alla väder omfamnas och njuts, att ni omges av kärlek och glädje och livet!
  Massor med kramar

 2. Sara – lev livet levande: Detsamma till er fina!!! ♥ Massor med kramar

 3. Det låter helt fantastiskt! Njut varje minut och var tacksamma för att ni kan ha det så! Jag vet att ni både njuter och är tacksamma och det är en av anledningarna till varför jag verkligen unnar er denna tid!

  Hut har ni det med era odlingar i sommar förresten? Vi har ju äntligen gjort ett land och det skänker sådan oerhörd glädje!

  Sköt om er och ha en underbar sommar!

 4. Ellinor: Jotack, vi odlar och står i. Det är ju fantastiskt! 🙂

  Kram tillbaka och detsamma såklart!