Som sanden i sandglaset…

…rinner tiden snart ut för er som vill nyttja mina mediala tjänster. Jag kommer att ha semester 24 juni – 12 augusti och kommer under den tiden inte att ta emot några kunder, varken personligen eller på distans.
För att hinna spås eller guidas innan semesteruppehållet måste bokningsförfrågningar + betalning ha inkommit senast nästs onsdag den 19 juni. 🙂

image

Jag har haft otroligt många kunder hittills under juni månad, vilket är jättekul, men jag hinner med fler då jag är riktigt på hugget mellan två längre perioder av ledighet och då det dessutom hänt så mycket sedan Loves förlossning. 🙂

Här kan ni läsa mer och här kontaktar ni mig lättast.


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

9 kommentarer till “Som sanden i sandglaset…”

 1. Hej Malin!
  Kan du inte berätta lite mer om dina tjänster, spådom i kort, kan man fråga vad som helst, bör man fråga något, kan man fråga flera saker, inutiv guidning, vad ”gör” man som klient då, ställer en specifik fråga, eller det kan bara vara allmänt?
  Vad innebär andlig healing? 🙂

  Jag är nyfiken och vill gärna veta lite mer om dina tjänster för att veta vad jag ”bör” välja och vad jag då ev behöver fråga osv .

  Kram på dej!

 2. Min komentar blev kanske lite luddig, men jag undrar helt enkelt mer om dina olika tjänster och vad de innebär 🙂

 3. Sofie: Andlig healing är healing, endera på distans eller personligen, då jag är ett ‘verktyg’/kanal för andevärldens helande förmågor. Man följer inget speciellt mönster utan jag gör det jag får till mig. Det är både i auran och astrala kroppen men även handpåläggning på olika ställen på den fysiska kroppen. Jag får information om personen under dessa sessioner som jag sedan förmedlar. Ibland läggs kristaller på kroppen eller så renar jag med rökelser om man träffas i det verkliga livet för denna sorts behandling.
  Att spå i kort gör jag för de kunder som mer generellt vill veta övergripande om dåtiden, nutiden och framtiden. Man kan sätta det i ett sammanhängande perspektiv och förstå hur allt hänger ihop och hur det man genomlevt påverkar en. Kunderna brukar också ställa någon fråga som de vill ha svar på.
  Intuitiv guidning är mer för dem som vill ‘bena ut’ en speciell händelse, fråga eller del av sitt liv. Då är färre saker i fokus och jag lägger mer tid på just bara dem – inte saker generellt.

  Tack för dina funderingar! ♥

 4. Tack för ditt utförliga svar Malin!

  Jag har två följd frågor också 😉
  Upplever du att healingen är lika bra att göra på distans som ”i person” när du då kan använda dej av ex handpåläggning, kristaller och rökelser?

  I Inutiv guidning, går det att fråga en ganska specifik fråga, ex om ett problem i kroppen och vad som kan vara bra att göra med det för att det skall bli bättre?

  Det låter hur som helst som ett fantastiskt härligt yrke du har fått till dej 🙂
  <3

 5. Sofie: Jag upplever healingen härligare för mig som utför den om den sker personligen men jag har fått rätt lika respons på dem av kunderna. Dock föredrar jag som sagt att göra den personligen.

  Ja, det går att få svar på så specifika frågor som åtgärder. 🙂

 6. Tack igen för dina svar!
  Nu blev det mycket lättare att välja ”rätt” tjänst, skickar iväg ett boknings mail i dagarna 🙂

 7. Sofie: Tack för det! ♡

 8. Återkommer i höst med en önskan.
  Kram

 9. Bibbi: Tack snälla! ♥ Kramalin