Jag ska följa er genom eld och vatten, över land och hav!

image

Som jag skrivit som så många gånger förr så lever jag mitt absoluta drömliv! Att få vara hemmamamma till våra tre mirakel känns som en dröm. Och att dessutom få syssla med mitt stora och viktiga andliga intresse – ja, det känns rent ut som en utopi.

Att ges oändliga möjligheter och samtidigt våga fånga dem i flykten. Snabba är de i sin förgänlighet så man måste vara än snabbare själv. Samma möjlighet kommer aldrig åter…

Jag vill inte missa en sekund av livet med barnen. Tids nog lämnar de boet i alla fall och då vill jag ha utvunnit varje uns av mys vi någonsin kunnat skapa tillsammans. ♥ Jag är en stor jävla egoist! Främsta anledningen till detta hemmamammaliv är för min skull. 😉 För att jag inte vill missa tid med barnen.

Den 2 september ska Leon skolas in på förskolan. Han ska gå där två dagar/vecka, tio timmar i veckan. Nästa höst fyller han sex och ska då börja i förskoleklass så vi gör detta för att han ska hinna lära känna sina klasakompisar innan dess. Men jag vill helst hålla honom hemma längre! Fortsätta vårt mys hela dagarna varje dag. Dock finns det gränser för hur egoistisk en mor kan tillåta sig att bli, det inser även denna hemmamamma, så därför ska han och pappa skolas in om ett par veckor…


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

10 kommentarer till “Jag ska följa er genom eld och vatten, över land och hav!”

 1. Mmm, våran dotter som precis fyllt 4 år började precis på föris, ska gå 15 h/vecka. Hon var inskolad på 2 dagar =) Hon tycker att det är jättekul där. Vi har en son på 2 år som också ska prova på, gillar han det får han gå 15 h, gillar han det inte får han vara hemma. Jag tänker att ffa lite äldre barn har utbyte av att få leka med jämnåriga, och lite socialt samspel etc.

 2. Annelie: Låter klokt av er. 🙂 Han kommer garanterat att få det toppen – det är mamma som måste vänja sig. 😉
  Leon träffar ju f.ö jämnåriga eftersom vi har lekträffar mm. nu som hemmamamma men det är nog viktigt att han får prova på att vistas regelbundet i en annan miljö än hemmets inför kommande skolstart. 🙂

 3. Du gör absolut rätt att ta vara på tiden. Mina barn är 14 och 16 och vill knappt vara med sina föräldrar längre:-( Så njuuuut!!! Kram

 4. Marita: Det är ju det man vet, att den tiden också kommer, så därför vill man ju njuta till max nu. 🙂

  Stor kram!

 5. Det låter väl kanon för Leons del!

  Känner igen det där med att det är mest själviskt 🙂 Har ni förskola i närheten så det inte måste bli så mycket administration med hämtning och lämning?

 6. Ellinor: Vi har en i närmsta samhälle 8 km. bort. Johan kommer att börja senare de två dagar Leon ska dit så han lämnar 8.30 och jag och barna hämtar 13.30 🙂

 7. Kanon ju! Vi har 7km till byn där våra barn ska gå då det är dags, känns överkomligt!

 8. Ellinor: Ja, det är det 🙂

 9. Du är så klok och fin Malin! Jag var hemma hela tiden med mina barn när de var små och tyckte att det var jobbigt att lämna dem när de var 3, 4 och 6 men jag jobbade bara lite och nu är jag hemma igen. Det gäller att hitta sina stigar att vandra för att få det som man vill. Det finns ju ingen anledning att ställa upp på samhällets facit och normer om man inte mår bra av det. Stor kram till dig!

 10. Queen of Kammebornia: Tack! Ditt pepp långtifrån kungariket betyder mycket! ♥

  Varm kram