Meditationsscenario

image

En stunds lugn och ro ser väldigt olika ut för oss människor. Om vi ens tar oss den stunden vill säga?

För mig är bland det mest avslappnande jag vet att hänga tvätt utomhus på torkvindan en solig dag. Eller att komma körandes just i kurvan på vår grusväg och då får se vårt hus torna upp sig på kullen. Eller stå i vardagsrummet vid första fönstret och alla barn sover gott och blicka ut över vår härliga tomt och att Johan kommer och ger mig en kram precis då. Små saker som ger lugn i vardagen är oerhört viktigt att ta tillvara på – främst för att vissa dagar kanske dessa sekunder av lugn är allt lugn vi faktiskt får, men också för att det är viktigt att uppmärksamma att mycket under vår dag kan genomföras med ett lugnat sinne
Jag mediterar minst en gång per dag varje dag. Ibland en hel timme innan läggdags, ibland två minuter på morgonen innan barnen kommer inrusandes och vill fånga dagen tillsammans. Men, jag gör det varje dag. Jag måste göra det varje dag! Att få sjunka ner i djupandning och ta några andetag där och sedan ‘koppla på’ så att jag är andligt redo för dagen. (Lika viktigt som det är att koppla på/upp på morgonen är det att stänga/koppla ner på kvällen.) Får inte jag dessa sekundrar eller (förhoppningsvis!) minutrar är jag inte människa. Får jag denna stund är jag mer samlad, kontrollerad och lugn i mig själv.

image

Eftersom jag är helt övetygad om att vi alla skulle må bra mycket bättre om vi mediterade dagligen känns det spännande att kunna erbjuda något som många av er kunder efterfrågat – hjälp på vägen! Från och med nu kan man via mig köpa ett s.k ‘meditationsscenario’ som man kan använda för att meditera, speciellt om man är ovan eller nybörjare. Jag har skrivit ihop en meditation som passar att använda både morgon och kväll, närhelst på dygnet egentligen, och jag har även börjat fila på en koppla-upp-grej för morgonen och koppla-ner-grej för kvällen som man så småningom kommer att kunna köpa här. Detta scenario tar dig med på din inre resa på en av mina favoritplatser; skogen, och är en enkel och lättsam meditation där man träffar en av sina guider. Den lämpar sig perfekt för nybörjare eller de som känner sig lite ringrostiga.
Det kommer att komma fler scenarion allteftersom jag kommer att fortsätta presentera spännande nyheter här på bloggen men tills dess är det denna, ‘Skogens guide’, som finns tillgänglig.

Är du intresserad av att köpa meditationsscenariot går det bra att kontakta mig så berättar jag hur.


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg: