Att utvecklas och förändras

2013 är hittills det år som bjudit på flest förändringar. Vi har fått ännu ett barn ♥, vilket är lika otroligt varje gång. Men även på det andliga planet har jag både förändrats och utvecklats.

Kursen med Michelle Philips precis i samband med att Love skulle födas förändrade verkligen allt!

image

Det är alltid svårt att förklara för de som står utanför de egna upplevelserna. Men innan den kursen såg jag alltid mitt team då jag ‘kopplade upp’ mig. Jag såg änglarna mer som de schabloner vi målat upp av änglar och hade dagar då jag kände att jag inte var helt ‘connectad’.
Efter att Love fötts och jag var ju som bekant mammaledig helt i två månader och under den tiden kände jag hur jag började förändras. Det liksom ‘pockade på’ mer och mer trots att jag aktivt inte gjorde nåt andligt under denna period utan bara mös i nya rollen som trebarnsmamma. Då jag sedan öppnade för kunder två veckor i juni innan vi gick på långsemester i sommar så fullkomligt exploderade ALLT! Jag behöver inte längre ‘koppla upp’ mig utan behöver bara initiera att jag är redo och har tid så är jag i direkt kontakt med Källan, Intuitionen, Universum, Gud eller vad man väljer att kalla det. Hjässan är som en öppen kanal och det blir direkt varmt och pirrigt i hela kroppen, det är som om hela jag vibrerar i hetta.
Jag behöver inte längre jobba med mitt team men jag känner fortfarande att de finns där och jag kan med lätthet tillkalla dem. Dessutom ser jag numer änglarna mer som entiteter/ljusvarelser likväl som jag kan se färger i och kring folks auror på ett lättare sätt än tidigare.

Detta har såklart hjälpt mig oerhört i mitt yrke som medium och det märks även på de resultat jag får då jag jobbar. Skillnaden är så stor att jag nu äntligen vågar göra vad alla, levande på Jorden och i andevärlden, länge sagt; SATSA PÅ DETTA. Det känns så skönt att få möjlighet att göra det jag är ämnad för!

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Att utvecklas och förändras”

  1. Underbart! Önskar jag kunde öppna upp så…

  2. Annica i Hunsen: Det kommer – jobba på! ♥

  3. Det är så härligt att läsa om alla som hamnar rätt och vågar satsa! jag är så glad för din skull!

    många kramar

  4. Ellinor: Tack snälla! ♥ Kram tillbaka!