Första dagen

Idag var Leon sin första inskolningsdag på förskolan. Det var en spänd och förväntansfull kille som åkte iväg imorse med pappa Johan i hand och nya, alldeles för stora, dinosaurieryggsäcken på ryggen.

image

Efter en stunds nervositet och några tårar i tamburen så vågade han sig in till kompisarna och sen var det tydligen full fräs. Pappa fanns med som stöd vid behov och kommer att vara det imorgon onsdag och på torsdag också. Sen blir det helg och på tisdag är det dags att våga vara där själv.
Det känns bra att det gick så bra idag! Även det såklart säkert kommer att vackla så känns det fint att första intrycket blev ett bra sådant. Det är pirrigt med inskolningar, det vet jag själv efter alla barn jag skolat in då jag jobbade i förskolan, så det känns faktiskt extra lyxigt att det är mina goa, gamla kollegor som tar han om min Skrotnos! ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Första dagen”

 1. vad skönt för er att ni får lämna er skatt till fantastisk personal som ni är trygga med :-)…underbart
  kram Åsa

 2. Åsa: Ja, det känns kanon! 🙂

  Kramalin ♥

 3. Pirrigt men så kul han kommer ha!

 4. TantMango: Absolut. 🙂

 5. Skönt att det kändes bra och att du vet att det är bra personal!

  Lycka till framöver, det kommer bli kanon!

 6. Ellinor: Tack snälla! 🙂