Hur gick det sen?

Ni som frekvent följer oss på Instagram har under sommaren kunnat hålla er väldigt uppdaterade om vad som hänt med mitt löpningsmål; att kunna springa en halvmil.

image

image

Målet var satt till 1 augusti men den 28 juli löpte jag den sträckan för första gången och var så stolt att tårarna sprutade då jag nådde grinden på Lyckobacken igen!

Sedan dess springer jag en halvmil 4 ggr/vecka, alltså 2 mil/vecka, och det är smått otroligt att jag den 1 maj orkade springa 750 m. och var hundra gånger tröttare då än nu efter 5 km. Stolt är bara förnamnet…


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Hur gick det sen?”

 1. Wow vad inspirerad jag blir av dig! Bra jobbat. Själv har jag försökt mig på springandet flera gånger men failar alltid på grund av att jag tycker det är så himla tråkigt! Har du något tips hur man kan göra löpningen roligare?

  Hälsningar / Mia
  http://www.hippiechic.blogg.se

 2. Mia Arp: Tack! Det som gjorde det roligt denna gång var att jsg läste ‘Born to run’ innan. Vare sig man vill tests bargotalöpning eller ordinärt så kan man inte undgå att bli inspirerad av den!!! 🙂

 3. Har du funderingar på att springa nåt 5 km eller 1 mil lopp i framtiden? Tycker själv att det är lättare att träna mot ett mål fast du har nog ett annat mål 😉

 4. Linda H: Oh ja! Håller även på att arrangera ett lopp här nästa sommar. På sikt då barnen är större siktar jag och Johan på stt springa långa maratonlopp tillsammans utomlands. 🙂

 5. härligt…heja dig <3
  kram Åsa

 6. Åsa: Tack! ♥

  Kramalin