Lyckobackens levAnde

image

Jag har gjort det och det kändes bättre än väntat!

image

image

Att våga följa hjärtats väg och göra som det står inne på Grön Gåvas toalett, ‘Gör mer av det som får ditt hjärta att sjunga’ är sedan en tid tillbaka det primära för mig. Livet är för kort för att foga sig in i samhällets normativa fållor om man känner att ens sanna väg är någon annan. JAG måste göra vad JAG vill och likaså alla andra. Tänk så lycklig världen skulle vara om ALLA tänkte så!!!

Lyckobackens levAnde heter mitt företag som ska hjälpa medmänniskor i form av intuitiva guidningar, spå i kort, andlig healing och via guidade meditationer. Jag har en uppsjö med fler idéer som kommer att presenteras allt eftersom och det är så otroligt spännande att jag inte kan bärga mig!

Lyckobackens levAnde heter just det pga. tre orsaker;

– Lyckobacken (mig själv) vill hjälpa människor att känna sig mer levande

– på Lyckobacken finns allt möjligt levande och här finns plats för alla

– med min hjälp ska även anden komma till liv

image

Jag är stolt, vanvettigt stolt så in i bängen!
image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

12 kommentarer till “Lyckobackens levAnde”

 1. Heja dig, du gör helt rätt. Du vet var jag finns om du behöver hjälp, inte med din yrkesutövning utan med pappersarbetet som alltid följer med:)

 2. mamma: Tack! Du är bäst!!! ♥

 3. Heja heja och lycka till!

 4. Jenny: Tack snälla! 🙂

 5. Gör mer av det som får ditt hjärta att sjunga. Det tar jag med mig,
  tack Och STORT lycka till, även om det kanske inte behövs 🙂
  Du kommer att gå långt med detta.

 6. Linda Näslund: Tack så hemskt mycket – det värmer! 😀

 7. Helt rätt! Grattis och massor av lycka till.

 8. Jenny – Höga Kustenliv: Tack, tack! 🙂

 9. Vad roligt, lycka till!

 10. Annica i Hunsen: Tack! ♥

 11. Du är fantastisk. Så oerhört glad att känna dig! Massvis med lycka till och mängder av positiv energi skickar jag dig!

 12. Fembarnsmamman: Tack detsamma, fina du! ♥

  Stor kram!