Medverkan i Nära igen!

Som många av er redan uppmärksammat är det även i detta nummer av tidningen Nära, nummer 7, ett stort reportage om mig och familjen – även detta signerat Anna Vörös Lindén.

image

image

image

Några små korr-missar men på det stora hela även det ett grundligt och väl utfört reportage. Det är tokigt då det är över ett år sen Anna tillbringade en heldag med oss på Lyckobacken – det har runnit mycket vatten under de broarna sen dess, bl.a så hade vi rätt nyss fått veta att jag var gravid med Love och nu är han ett halvår (!) och jag har startat företag av mitt stora intresse!

På Näras hemsida bjuder jag dessutom på några schyssta ekotips! 🙂

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Medverkan i Nära igen!”

  1. Jag e lite förvirrad ibland med när man ska välja ekologiskt eller närproducerat.Men är det inte bättre att välja tex eko potatis än närproducerat?Du gav ju som tips att det va bättre med närproducerat än eko om man måste välja mellan, jag förstår ju att det säkert beror på vilken vara med men vill gärna ha lite hjälp när det gäller detta.Googla o kolla, det e olika svar dock/Kram

  2. Emma: Tryckfelsnisse har varit framme hos dem! Jag förespråkar ALLTID ekologiskt före allt annat!!! 🙂 Tack för att du påpekade det! Kramalin

  3. Amen då e jag ju inte helt lost när det gäller det ekologiska,lär mig fortfarande. Tack för en jättebra och lärorik blogg!!

  4. Emma: Tack själv! ♥