Mitt loft

Jag drömmer om att på sikt kunna ha en mottagning här på Lyckobacken där jag kan ta emot alla er som jag dagligen möter via mail. Det kommer att bli verklighet och den dag det blir det kommer mitt loft att bli ateljé och verkstad för allehanda kreativt skapande. Tills dess är det dock loftet som gäller även för mitt mediala arbete.

En dag för några veckor sedan var jag och barnen upp dit och städade och höstrustade upp så nu är det fint, rent och fräscht där igen.

image

image

image

image

image

image

image

image

Här sitter jag då jag spår, guidar intuitivt, skriver eller planerar för företaget. T. ex så är mina guidade meditationer ihopknåpade här uppe.
Jag älskar den här platsen! Energierna är fantastiska här uppe, då man kommer upp möts man av en ‘vägg’ av rena och goda vibrationer.


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Mitt loft”

  1. Vad mysigt det känns bara genom att se på bilderna. Och så mycket som har hänt inom företaget sedan jag tittade in på bloggen senast! 😀 Många intressanta tjänster du erbjuder nu.

  2. Caroline: Tack vännen! ♥

  3. Härligt! Det är värt så mycket för den typen av arbete att få ha ett eget krypin där man kan styra vilka energier man släpper in och håller kvar.

  4. Älvan: Ja verkligen. 🙂

  5. Underbart att ha en sådan plats i sitt hem!

  6. Ellinor: Guld värt! 🙂