Min skatt

Idag kl. 13.37 är det exakt 5 år sedan vårt första mirakel plirande och eftertänksamt betraktade den färgexplosion hösten bjuder. Det är 5 år sedan en trygg Johan matade lille mjölpaket med mat medan jag vaknade upp på operationen och det är 5 år sedan jag lärde mig vad villkorslös kärlek är. ♥

image

I helgen har vi haft kalas i dagarna två och idag vaknade en pirrig storkille – redo att uppvaktas av familjen och sedan se om förskolan satt upp flaggan. 😉 Det är ju spännande att bli firad på föris då man aldrig varit med om det förr. 🙂

Ikväll äts favoritmaten till middag och det ska festas på chokladbollar med lillasyster.

Älskade barn, hur stolt jag är över att den mest fantastiska av ljusbärare kommer från mig. Att du gett mig äran att få kalla mig din mamma. Och att du varje dag berättar för mig hur fin jag är och hur mycket du älskar mig, oss och att bo på Lyckobacken. Det är stort att få vara en del av allt detta – att jag får liv att kalla dig min! ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

8 kommentarer till “Min skatt”

  1. Grattis fina Leon!!!

  2. Sara – lev livet levande: Tack!!! ♥♥♥

  3. Grattis!

  4. Jenny / Ekomamma i stan: Tack, tack! 🙂

  5. Snyft! Du skriver så fint! Amningshormoner eller inte så blir jag riktigt rörd över det du skriver. Och tacksam. Tacksam över mina fina små som förhållandevis odramatiskt kommit till världen och att ha dem. Och fina Leon. Jag har sagt det förr och säger det igen – han kommer bli ngt stort!

  6. Ellinor: Tack fina! ♥ Vet du, det tror jag med. 🙂 Hursom är det underbart att få vara mamma till han och hans fantastiska syskon!

    Kramalin

  7. Åh vad fint du skriver. Precis så känner jag för mitt barn med, min lilla hjortunge. Grattis i efterskott till storebror!

  8. Madeleine: Tack snälla! ♥