Element från Moder Jord

image

För oss är det jätteviktigt att vårt sovrum är en fristad. Här finns inga elektroniska apparater, mobiler eller annat som stör. Vi har faktiskt inte ens en taklampa utan låter våra sänglampor och diskreta fönsterlampor med gult, varmt LED-ljus ge oss det sken vi behöver.

Vi har jobbat idogt för att skapa denna stressfria oas och nu har vi nått perfektion för oss.
Ett av de inslag som tilltalar mig mest är ett gammalt fat jag fått av svärmor som hon köpt i en antikaffär inne i stan. Det står framför fönstret med bäst utsikt på en gammal ekkista från Johans farmor & farfar. Bredvid ligger Malin Berghagens bok om yoga och de utgör ett vilsamt stilleben för ögat. Fatet är alltid fyllt med friskt vatten för att skapa lite fuktigare luft och sist jag handlade köpte jag en murgröna och nöp av kvistarna och lade de i fatet.

Vatten och växtkraft, liv och energi. ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

3 kommentarer till “Element från Moder Jord”

  1. För några veckor sedan fyllde jag upp en gammal damushang ( hur det nu må stavas

  2. Oj, kom inte hela kommentarer med?
    Jag hade iallafall ner lite murgrönskvistar i och
    Har haft en bättre ”känsla” där inne sen dess,
    Nu förstår jag varför jag gjorde det. ☺️

  3. Sara: Du ser! Stor skillnad! 🙂 Låter fint! ♥