Kristallmandalas

Sedan jag började lägga kristallmandalas för kunder har jag flera stycken i veckan. Otroligt roligt är det och jag är väldigt tacksam över möjligheten.

Här ses några av mina senaste tillskott!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Det handlar om att jag intuitivt plockar ut kristaller från min samling och sedan, också rent intuitivt, lägger ut dem till en mandala. Sedan betraktar jag den och ser vad stenarna och dess kombinationer betyder och skriver ner allt detta. Jag får också till mig saker med hjälp av intuitionen som jag såklart tar med. Sedan renar jag den och välsignar den så att den blir just ‘din’ innan jag fotar den. All text, bilder på mandalan och närbilder på de mest betydande stenarna mailas sen till kunden.

Det kom till mig i somras att jag skulle göra detta och det har blivit väldigt populärt. Dock tar det mycket längre tid än vad jag trodde så efter jul blir det en ganska ordentlig prishöjning på mandalas. Speciellt eftersom jag då startar mitt företag på riktigt då med alla avgifter och utgifter och allt vad det innebär. 🙂
Fram till jul kostar en mandala endast 150 :- så det kan vara läge att boka tid nu om man är sugen att prova på.

Boka tid här!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Kristallmandalas”

  1. Berätta mer! Vad går mandalaläggningen ut på? Nyfiken 🙂

  2. Mary Sane: Här finns några bilder

    http://livet.lyckobacken.se/2013/10/kristallmandalas/

    Det handlar om att jag intuitivt plockar ut kristaller från min samling och sedan, också rent intuitivt, lägger ut dem till en mandala. Sedan betraktar jag den och ser vad stenarna och dess kombinationer betyder och skriver ner allt detta. Jag får också till mig saker med hjälp av intuitionen som jag såklart tar med. Sedan renar jag den och välsignar den så att den blir just ‘din’ innan jag fotar den. All text, bilder på mandalan och närbilder på de mest betydande stenarna mailas sen till dig.

    Det kom till mig i somras att jag skulle göra detta och det har blivit väldigt populärt. Dock tar det mycket längre tid än vad jag trodde så efter jul blir det en ganska ordentlig prishöjning på mandalas. Speciellt eftersom jag då startar mitt företag på riktigt då med alla avgifter och utgifter och allt vad det innebär. 🙂