Jag presenterar – levAnde shop!!!

Det är med stor stolthet jag kan presentera levAnde shop för er!

image

Den kommer att vara up and running förhoppningsvis i samband med min officiella start av företaget 1 jan – 2014 så tills dess får ni hålla er till tåls lite. Men jag kan avslöja att förutom mina meditationer kommer det att finnas både affirmativa smycken och kristaller på sikt! 😉 Det känns såklart tokroligt att kunna erbjuda detta och jag är laddad till max!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

10 kommentarer till “Jag presenterar – levAnde shop!!!”

 1. vad underbart…jag önskar dig all lycka till med ditt företag 🙂
  kram Åsa

 2. Åsa: Tack så hemskt mycket! ♥

  Kramalin

 3. grattis. så roligt.
  Kommer du att ha chakrasmycken?

 4. Linda Näslund: Tack! 🙂 Hm.. jag vet inte, isåfall sådana jag tillverkat själv.

 5. Det är så härligt att följa hur du och ditt företagande utvecklas!

  All lycka!

 6. Ellinor: Tack fina för all outsinlig pepp!!! ♥♥♥

 7. Ja då skulle jag vara intresserad iaf 🙂

 8. Linda Näslund: Vad bra! 🙂

 9. Så spännande! Ska bli roligt att se vad du hittar på 😀

 10. Caroline: Tack vännen! ♥