GI-knäcke

Detta knäcke har jag ätit nu två ggr den senaste veckan och nu är receptet mitt. 🙂

1 plåt, 150 grader

2 dl. majsmjöl
0,5 dl. linfrön
0,5 dl. sesamfrön
3/4 dl. solroskärnor
0,5 dl. pumpakärnor

Blanda ihop dessa torra ingredienser. Koka upp 2,5 dl. vatten och tillsätt 0,5 dl. olivolja.
Häll i de torra ingredienserna och blanda väl. Bred ut tunnt på bakplåtspappersklädd plåt. Strö över flingsalt och grädda i ugnen i 1 timme i 150 grader.

Bryt i bitar när det svalnat.

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “GI-knäcke”

  1. Världens godaste!!! Gjort dom många gånger innan, barnen älskar dom!!

  2. Emma: Samma här, de åt och åt och ville aldrig sluta! 🙂

Lämna gärna en kommentar