Info

Jag går på julledigt den 20e decmber men det har länge varit fullbokat hos mig innan ledigheten. De enda tider jag tidsbokar med kunder är ju healing men eftersom jag bara kan jobba på kvällarna så finns det inte hur mycket tid som helst och ni har varit så många som bokat tid inför det nya året. ♥

Efter jul börjar jag jobba igen måndag 13 januari med höjda priser pga. registrerat företag och för att matcha konkurrerande priser så vill ni passa på innan är 31december sista dagen då bokning + pengar måste ha inkommit. Bokningar som görs mellan 16 – 31 december hamnar under 2014 men till 2013 år lägre priser.

Välkomna!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Info”

  1. Förstår att du har fullt upp, det måste kännas härligt att så många (inkl jag!) är intresserade!
    Jag vill bara säga tack för senast, det var fint :).

    Ha en riktigt God Jul!
    Kram.

  2. Sara (Falun): Tack snälla! Det betyder oerhört mycket! Detsamma till dig och dina fina! Stor kram ♥