Julledigt och tacksamhet

Nu tar jag julledigt och är åter tillbaka och jobbar måndag 13 januari. Under ledigheten kommer bloggen också att gå på sparlåga till förmån för mys, mys och mera mys! ♥

Det nya året kommer att bjuda på en hel del nyheter och fler meditationer då ni är väldigt många som väntat på det.

Jag också skulle vilja ta tillfället i akt och tacka ALLA er som varit kund hos mig i år! Gensvaret har varit helt otroligt och jag är så tacksam över det. Tacksam och stolt över att jag vågat satsa på min dröm och för att ni fantastiska människor hjälpt mig förverkliga den! Många av er är dessutom återkommande kunder vilket känns väldigt förtroendefullt!

Ha nu en underbar julledighet ni med – glöm inte djupandas och landa i nuet mellan all knäck, julmust och tända ljus.

Tack för att ni finns – skapa er drömjul nu så ses vi om några veckor igen!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Julledigt och tacksamhet”

  1. Önskar er en skön och välbehövlig julledighet 🙂

  2. Henrik: Detsamma fina vän! ♥