Vardagslyx

Tidigare i veckan klev jag som vanligt upp före barnen. Jag tycker om att få en stund för mig själv, att börja lugnt och vilsamt med meditation, kanske en Yinyoga-övning eller två (Fjärilen och Trollsländan sträcker ut kroppen på ett förträffligt sätt!) och sedan kanske svara på några mail eller förbereda kvällens jobb.
Denna morgon föll snön sakta över Lyckobacken medan Sven härjade ilsket i resten av landet. Snön dämpar så fint alla ljud så det var osedvanligt tyst den här morgonen. Eller…egentligen inte. Nere hördes Johan stöka med sina morgonbestyr och i från vårt sovrum och barnens sovrum hördes snusanden och lätta snarkningar. Sovljud. Och vakenljud. Trygghet.

image

Där satt jag i soffan alldeles varm och lycklig över turen att få höra de jag äkskar mer än livet självt utan att de egentligen gjorde något speciellt. Ovärderligt!

Det är vardagslyx om något ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Vardagslyx”

  1. Det låter ju helt underbart!

  2. Ellinor: ♥